Dog Workout And Rehab

image0 400x268 1

Om Dog Workout And Rehab

Forside / Om

HVEM ER JEG?

Jeg hedder Kristina, er til dagligt bosat i Silkeborg med min familie, kæresten Mark og vores datter Kisha, sammen har vi 4 staffer og en chihuahua hjemme.

Jeg er udd som dyrelæge eksamineret hunde Rehabiliterings terapeut ved Nordredyrehospital 2020
Jeg har siden 2010 været Human massør, men efter endt barsel ønskede jeg at udleve drømmen om at arbejde med dyr som er min store passion.

Jeg har været opdrætter af Staffordshire Bull terrier siden 2014 og haft racen siden 2010 hvor jeg har været aktiv i både udstillings verden,  Weightpull og DSA/ Dog Sport Atletic, som jeg ønsker at føre videre her ved Dog Workout And Rehab. Jeg er oprindelig gammel heste pige, der har lagt tid i horsemanship da jeg var yngre, elsker at studere adfærd, og arbejde ud fra det. Arbejdede med heste fra ca 2003 flyttede i 2005 til Sverige på et heste center og arbejdede der et lille år, det lærte mig meget, inden jeg tog tilbage til København og familien igen.

Jeg var ikke ret gammel ( 3 klasse ) da jeg tjente mine første lommepenge, ved at gå med folk hunde i området, jeg boede på amager i boligblok hvor der var mange hunde i opgangene, så dyr har altid haf en stor plads i mit liv, selv havde jeg kaniner som også flittigt blev luftet.

Selv endte vi med schæfer som første hund, da vi flyttede til lolland. Lobo og jeg var meget tætte og brugte meget tid med ham og min pony, red ture til vandet og på markerne. Da jeg senere kom i pleje, havde vi også der en schæfer, dog en ældre hund der helst passede sig selv. 

Som heste pige havde vi Chesapeak Bay Retriever og 2 jack russel til rotter, min egen første flok bestod af chihuahuaen charlie, jeg desværre mistede efter et par år, og 3 amstaff.

Så jeg har været beriget med mange forskellige fantastiske dyr, der har fyldt min værktøjs kasse gennem årene.

Betty udstilling