Dog Workout And Rehab

Wieghtpull

Forside / Jeg tilbyder / Wieghtpull

Wieghtpull

Weightpull er en super måde at træne sin hund på, uanset om vi skal styrke den mentalt eller fysisk, et træk er på ca 5m og det går den måske 5-15 gange på en træning, delt op over 2-3 runder, med pauser imellem.

DET HANDLER OM AT SKABE SUCCES

90% af træningen handler om psyke og ro, og det er det vi arbejder allermest med. De første ting man kommer igennem til weightpull er at få en sele på, dette kan for nogle hunde være dyrt i sig selv, bag på selen sidder en ‘bar’ af træ, som hænger ned bag hunden, nogle hunde kan blive usikre over at der er noget der følger efter dem, så dette er også en træning. Når selen er accepteret, bliver hunden sat med ryggen til mig, som er passiv, hvorefter mor eller far beder hunden blive og går nogle skridt bagud, her skal hunden lære at vente men have fokus, og når den så må gå ( Har stadig kun sele på ) Hedder det ikke KOM Fido, for det betyder ofte, Fido kom så hurtigt du kan, og det fungere ikke når der skal vægt på, der skal vi have et stille stabilt træk hvor muskler kontrolleret får lov at arbejde, så man kunne bruge træk, eller stille eller hvilken som helst kommando der betyder, kom stille hen til mig, her efter øger vi forstyrrelser bag hunden, med en flaske, evt med småsten i, en lille kæde, en lille vogn, og arbejder os op i takt med hund og ejer bliver mere sikre og for tillid i det. 

Så for nogle hunde ligger det at trække tungt lang ude, for nogen kommer det aldrig og for andre kommer det naturligt, det kommer meget an på handler og hund, og hvordan de arbejder sammen.

Jeg er selvfølgelig obs på teknik og træk, hvordan hunden bruger sig, og hvad vi kan forbedre.

Weightpull er super godt til genoptræning eller generelt øgning af muskler eller vægt tab da det er enorm mildt, ingen ryk, vendinger, intet eksplosivt, jeg har set det hjælpe mange hunde, både fysisk og psykisk, vi har haft alt fra Chihuahua til Mastiff, jagthund, jackrussel, puddel, schæfer, rotweiler, staffordeshire bull terrier, fransk bullldog, Old engish Bulldog, blandinger og en masse andre,

Man kan starte i alle aldre, fra hvalp til veteran, vi tilpasser altid træningen til den enkelte. Hundene er på banen en og en, og når man ikke er på, skal hunden opholde sig i bilen til det er dens tur igen.

GALLERI