Dog Workout And Rehab

Fitness for hunde

Forside / Jeg tilbyder / Fitness for hunde

Fitness for hunde

Ordet Fitness bruges om det at holde sig i form, være sund og stærk, nogle steder beskrives det som at holde sin krop i form til overlevelse. Fitness for mig, er styrke, god kondition og krops bevidsthed, disse tre ting, kan hjælpe med at holde sundheden i top, både fysisk og psykisk.

Til træning hos mig, går jeg op i at hunden bruger sin krop korrekt og effektivt, jeg ønsker ikke at styrke noget der er anatomisk belastende. Det er også vigtigt for mig at hund og ejer vokser sammen gennem positiv træning, at de har succes og udvikler sig.

Når vi træner krops kontrol og styrker lære vi enormt meget om de fine signaler, hvordan vi og vores hund bruger sin krop, det giver rigtig meget med i bagagen til den daglige træning af det at have hund.

Det forskelligt hvordan vi træner, alt efter vejr hunde samt føre, jeg bruger dog ofte FitPaw og Flexiness samt sanse måtter. Sanse måtterne er jeg helt pjattet med, de hjælper med at aktivere nerve systemet og kan fortælle os meget om måden hunden bruger sin krop på. 

De forskellige puder, hjælper os med at arbejde med hundens balance punkter, og derved også de forskellige muskel grupper, jeg træner efter at styrke hundene anatomisk korrekt i deres øvelser, så vi skaber optimal led stabilitet samt styrke og koordination for at mindske risiko for skader.

Alle hunde kan deltage uanset alder og race, da øvelserne bliver tilpasset den enkelte hund.

GALLERI