Dog Workout And Rehab

Glad hund med selvtillid

Forside / Jeg tilbyder / Selvtillid

Selvtillid

Selvtillid, og tillid, er nøgle ord for mig, når vi træner hund. For mig har kommandoer ikke nogen værdi, hvis ikke der er tillid i forholdet mellem hund og ejer gennem øvelserne, eller hvis hundens selvtillid ikke er stærk nok til at tilbyde dem. Rigtig mange hunde har svært ved at kunne rumme alt hvad hverdagen byder, og nogle ejere løber tør for redskaber og lander lidt i et hul hvor de begynder at acceptere uønsket adfærd, eller bliver frustreret.

Har man ikke meget tillid eller lav selvtillid, øges forsvars zonen og selv simplet ting kan blive uoverskuelige og grænse overskridende. Og når ens grænser ofte bliver overtrådt, bliver man frustreret og ændre adfærd. Det dog sjældent for sent at ændre, hvis man får de rette redskaber.

Derfor tilbyder jeg ene træning, enten på gården i Kjellerup eller i Silkeborg by, hvor vi kan prøve at finde det rette værktøj for jer, og arbejde på at øge jeres tillid til hinanden og styrke selvtillid, dette giver en roligere hund og en meget nemmere hverdag

GALLERI