Dog Workout And Rehab

image0 400x268 1

Hunde foder

Vores foder er nøje udvalgt, og er alle af høj kvalitet, men da ingen hunde er ens, trives de også forskelligt på de forskellige typer foder, vi vægter at fodret er lavet på kød, ikke mel eller korn, vi fodre selv med mørkt kød, og supplere så med lys en gang imellem, vi er påpasselige med at fuldfodre på kylling, da det kan give hud irriatationer, forværre inflamation give hot spot og trælse poter, så lider din hund af dette ville jeg skifte til et foder der IKKE indeholder kylling. Vi har dog produkter med kylling, men er obs på vi ikke køre med det fast. Og har fravalgt at forhandle hvalpe foder med kylling.

Hos WOLFSBLUT kommer kvalitet først. Vores team omfatter dyrlæger, dyrenaturopater og veterinærassistenter, der brænder for at sikre formuleringernes høje kvalitet. Kun ingredienser af høj kvalitet vælges med stor omhu, som kombineres af vores ernæringseksperter for at skabe ernæringsmæssigt afbalancerede opskrifter, så din hund altid bliver optimalt passet. Vi tester selvfølgelig ikke på dyr. Ved indkøb af råvarer går etiske grunde forud for økonomiske årsager for os, og derfor køber vi dem selv fra udvalgte partnervirksomheder. Derudover produceres vores produkter i de moderne Wolfsblut produktionsfaciliteter i overensstemmelse med høje fødevare- og hygiejnestandarder for din hund.

WOLFSBLUT kvalitetsløfte:

 • Ingen kunstige tilsætningsstoffer (undtagen essentielle vitaminer og mineraler)
 • Naturlige råvarer i testet kvalitet
 • Eget indkøb af råvarer fra udvalgte virksomheder
 • Høje fødevarestandarder i produktionen
 • Regelmæssigt testet i henhold til den nyeste ernæringsmæssige viden.

 

Fra de stenede bjerge i Nordamerika, den arktiske tundra, Europas bjerge og skove, til ørkenerne og stepperne i Centralasien, jager ulve deres bytte. Dette giver dem kød og slagteaffald og gennem maveindholdet også med grøntsager, frugter, rødder og urter. Korn er sjældne her. WOLFSBLUTs føde er baseret på disse levesteder og deres farverige fødediversitet. Fra udvalget af exceptionelt kød til næringsrige superfoods: WOLFSBLUT tilbyder hver hund en artspassende og original kost.

Den artsbesiddende original siden 2006

Eden Petfood sætter en ære i at formulere det bedste hundefoder og kattefoder, ud fra en række fødevarer, der imødekommer kattes og hundes ernæringsbehov. Al vores mad, der er udviklet i samråd med dyrlæger og ernæringseksperter, har kød, frugt og grøntsager af bedste kvalitet og er fuldstændig korn- og glutenfri. Vores passion ligger i “Understøttelse af dyresundhed gennem ernæring” ™. Dette vil altid forblive vores ledende filosofi, da vi stræber efter, at gøre dyrene sundere og gladere ved at lave det bedste hundefoder & kattefoder på markedet.

DET FØRSTE BRITISKE HUNDEFODER, DER
OPNÅEDE DEN HØJEST MULIGE RATING – EDEN PETFOOD

Det handler om kvaliteten

Hvor mange gange har man efterhånden hørt den sætning? Men det passer faktisk. Det ér kvaliteten det handler om. Derfor har Eden Petfood givet den max gas da de skulle lave deres foder og valgt de bedste råvarer og ikke mindst valgt de dårlige fra, som f.eks. korn, kartofler og roer travler. Ved at vælge de bedste råvarer og lave den bedste opskrift, sikre du at din hund og kat, får et optimalt liv. Bruger du et godt foder, gør Du dit til at undgå unødige besøg hos dyrlægen. Undgå allergier, og lign. reaktioner fra f.eks korn. Der er mange der bøvler med lagermider i deres foder, grundet korn, ris, majs og lign. 

Hunden og katten er begge rovdyr. Det må vi aldrig glemme. Det vil sige de lever af at jage og af at spise kød. Hvis de altså levede i naturen. Det er dét senarie vi gerne vil prøve at genskabe, ved at give vores dyr en kost der er så tæt på det naturlige som muligt. Samtidigt med at vi ganske bevist, sørger for at få opfyldt alle krav til vitaminer og mineraler i kosten. 

Dyrevelfærd er et emne, der ligger os meget på sinde. Eden produkter er testet af (vores) dyr og ikke på dyr. Vores egne kæledyr og et lille antal kæledyr ejet af venner og familie afprøver alle nye opskrifter og spiser også maden hver dag. På denne måde kan vi se de langsigtede fordele en god kost har på sundheden. Vi har et stort testhold og et lille testhold, de fik taget deres billede, så du kan se dem!
 

Super premium foder til kæledyr – isegrim®. Et nyt niveau af kæledyrsfoder!

Hunden stammer fra ulven og har et jægerinstinkt. Dens kæbe, tænder og fordøjelsessystem vidner om, at det stadig er et kødædende væsen. Derfor er isegrim® det perfekte foder til din hund. Isegrim® er en kødmad rig på animalske proteiner og fedtstoffer!

 

 • Kun naturlige ingredienser af høj kvalitet
 • Højt indhold af fersk kød

 

 

Biologisk passende

Isegrim® har det højeste indhold af fersk kød i vådt og tørt hundefoder!
Isegrim® udviser biologisk passende proportioner:

 • Vådfoder: 92% kød og bouillon / 8% frugt, grøntsager og vilde urter / 0% korn
 • Tørfoder: 92% kød og grøntsager / 8% frugt og vilde urter / 0% korn
Fordele ved isegrim® dyrefoder:
 • Ingen kunstige smagsstoffer eller farver
 • Ingen rekonstituerede kødstykker
 • Intet præformet kød
 • Ingen konserveringsmidler
 • Ingen korn
 • Ingen knogler
 • Intet sukker
 • Ingen soja
 •  

INGREDIENSERNE GØR FORSKELLEN – HVAD BETYDER DET FOR OS?
 
Vi adskiller os fra andre, selv langt større udbydere ved at benytte især råvarer af høj kvalitet.
 
Som virksomhed fast forankret i Münsterland, bruger vi råvarer fra små og mellemstore lokale leverandører. Disse har ofte betydelige fordele i forhold til internationale tilgængelige standardprodukter.
KØD KOMMER FØRST.
KØDET ER AF SÆRLIG BETYDNING FOR OS.

Ved at vi forarbejder kødet, kan vi være sikre på en fremragende kvalitet. Førsteklasses opskrifter med masser af frisk kød og nærende ingredienser – det er det, der gør BELCANDO® speciel.

SÅDAN FREMSTILLES BELCANDO®
BELCANDO® HUNDEMAD ER ANDERLEDES.
På vores produktionssted i Münsterland-regionen bruger vi fersk kød til både våd- og tørfoder. Fordelen ved at have din egen tilberedning af fersk kød kommer fra direkte adgang til regionale leverandører.

Dette gør det muligt at have direkte indflydelse på kvaliteten og vælge kød, der lever op til vores høje standard.