Topping 100g

20,00 kr.

De nye Belcando Mastercraft toppings tillader dig at tilføje prikken over i’et til enhver tørfoder menu. De friske kød terninger er forsigtigt kogt i deres egen saft og blandet med nogle grøntsager.

Det betyder, at deres energitæthed er lavere end den for en konventionel vådfoder. Toppings er “supplerende foder til tørfoder” – dette giver dig mulighed for at lave tørfoderet om til en frisk og naturlig smagseksplosion til din hund. Velsmagende, frisk og saftig. Vi garanterer at din hund vil vise dig, hvor meget han ser frem til sin friske middag med sin adfærd, mens du gør maden klar.

Topping kan blandt andet bruges til licki mat, eller som fyld eller topping i aktivitets foder bolde, så kan de evt smides i fryseren, til en varm sommerdag eller ekstra aktivering.

Man kan også lave is terninger af dem og tilføje i hundens foder, og gemme resten i fryseren, så er der portions anrettet.

Selv om du har en hund der let tager på, skal du ikke frygte at toppe med denne lækre topping, da den er fedt og protein fattig.

RABAT KODE: Topping – 15% på min køb af 3 stk

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Yderligere information

Vægt N/A
Topping

Kalkun, Laks, Lam