Slow feed skål : – til mad og aktivering

Designet til at spise langsommere så man lettere kan undgå oppustehed : kan bruges til mad ( foderpiller eller naturfoder ) eller til at aktivere hunden hvis den skal have godbidder på en sjovere måde.  

HØJ KVALITET: Fremstillet af fødevaregodkendte materialer, BPA-FRI, PVC-FRI,

Tåler opvaskemaskine : Skålen leveres med fire store anti-skrid ringe for at bevise højere stabilitet .. Paw-designet giver 2 standardskåle, 2 langsomme fodringsskåle og et krydset centerområde, der hjælper med at spise langsommere

Det unikke design tilskynder også til naturlig spiseadfærd som slikning,  gør måltid til en underholdende fodringsoplevelse for din hund.

Har du eks en hund der har tendens til at kaste sin mad op, fordi den indtages for hurtigt, kan denne måde at fodre på, med stor sandsynlighed afhjælpe, så din hund bruger lidt ekstra tid, og maden så bliver i maven. Og kan måske generelt skabe mere ro omkring fodring.

Slow feeder kan også bruges til lige at skabe ro ved gæster, smør evt med lidt vådfoder, most banen eller andet, i de ternet felter i skålen, hvor det kræver lidt mere arbejde at få det op. Så kan dine gæster måske lige komme ind og lande, alt imens hunden er positivt beskæftiget, med noget lækkert.

Kun fantasien sætter grænser for hvad der kan bruges i denne slow feeder, den kan også kombineres med Paw licki mat, for at øge sværhedsgraden, og gøre det lidt svære for hunden, at spise/slikke maden af.

Gumme ringene i bunden, gør at skålen står bedre fast når din hund spiser, så ikke den skubber skålen rundt imens, eller evt ridser gulvet.

36 x 30 x 3cm