Nano Shampoo avanceret pelspleje til hunhunde 250 ml

125,00 kr.

Nano Shampoo avanceret pelspleje til hunhunde

Nanosanite shampoo med afbalanceret pH-værdi tilegnet til tæver, ideel til langhårede racer. Designet til et nyt niveau af beskyttelse af både hud og pels, balancerer Nano Sanitas de biofysiske parametre for sine produkter med hvert køn. Med de samme versioner som dem, der er tilgængelige for hanner, tuner Nano sanitas produkterne for at forbedre de fysiske, immune og mikrobielle barrierefunktioner i dit kæledyrs hud. Med morgenfrue ekstrakt for at give en optimal anvendelse til kæledyr med længere pels. For at opnå dette tilpassede de viskositeten og forskydnings udtyndings værdierne for disse shampoo`er, mens de indeholder mere balsam.

Denne shampoo, efterlader også din hunde dejlig velduftende, efter badet, en meget mild duft, som samme tid hæmmer lugten af våd hund.

Flasken kommer med pumpe system, så det er nemt at dosere når du skal vaske din hund, når du er færdig, kan du dreje pumpe hoved og derved låse så du ikke ved et uheld får shampoo ud..

Instruktion:

Skum shampooen grundigt ind i pelsen. Hvis tæger og lopper er tilstede, start ved dit kæledyrs hoved, arbejd gradvis ned mod kroppen. Lad shampooen sidde i 2-3 minutter, Skyl grundigt. Kun til udvortes brug, Undgå kontakt med øjne. Irritation kan op stå efter.brug af alle produkter til kæledyr. hvis det fortætter kontakt din dyrlæge.  Opbevares utilgængeligt for børn & kæledyr.  Denne shampoo bør aldrig erstatte receptordineret medicin. Det virker bedst som del af enhelhedsbehandling af hus/pels eller loppe- og tægebekæmpelse.

Kondenseret shampoo, kan fortyndes op til 5 gange.

 

Fordele:

Lugthæmmende nanoteknologi Fremmer regenerering. Ph afbalanceret (køn/specifikke hormoner) Bedre forsvar mod bakterier, tæger og lopper. Med solcreme og balsam Økologisk formel med planteekstrakter

for en blid og fugtgivende udrensning.

2 på lager

Kategori: