Nano Shampoo avanceret pelspleje til hanhund 250 ml

125,00 kr.

Nano Shampoo avanceret pelspleje til hanhund

Nanosanitas shampoo med afbalanceret pH indiceret til hanhunde, ideel til langhårede racer med balsam.. Designet til et nyt niveau af beskyttelse til hud og pels. Nanosanitas afbalancerer de biofysiske parametre for sine

produkter for at forbedre de fysiske, immunologiske og mikrobielle barrierefunktioner i kæledyrets hud. Med morgenfrue ekstrakt for at give en optimal påføring til kæledyr med længere pels.

For at opnå dette tilpassede de viskositeten og forskydningsfortyndende værdier for disse shampoo og tilføjede mere balsam.

Instruktion:

Skum shampooen grundigt ind i pelsen. Hvis tæger og lopper er tilstede, start ved dit kæledyrs hoved, arbejd gradvis ned mod kroppen. Lad shampooen sidde i 2-3 minutter, Skyl grundigt. Kun til udvortes brug, Undgå kontakt med øjne. Irritation kan op stå efter.brug af alle produkter til kæledyr. hvis det fortætter kontakt din dyrlæge.  Opbevares utilgængeligt for børn & kæledyr.  Denne shampoo bør aldrig erstatte receptordineret medicin. Det virker bedst som del af enhelhedsbehandling af hus/pels eller loppe- og tægebekæmpelse.

Kondenseret shampoo, kan fortyndes op til 5 gange.

Fordele:

Lugthæmmende nanoteknologi. Fremmer regenerering. Balanceret Ph (køn / specifikke hormoner).

Bedre forsvar mod bakterier, tæger og lopper. Med solcreme og balsam.

Økologisk formel med planteekstrakter for en blid og fugtgivende rensning.

2 på lager

Kategori: