Nano gaveæske med 4 produkter til hanhunde

490,00 kr.

Her får du en luksus gave æske, til at vaske og pleje din hunds pels og hund efter de bedste forskrifter, den er mild, naturlig, og hjælper mod eks lopper og flåter, den plejer både pels og hud skånsomt.

Nano Gaveæske m. 4 produkter til hanhunde

Dette kæledyrsplejesæt består af et flydende goldserum, en ph-balanceret shampoo, en multifunktionsspray til pels- og hudpleje og et nanoforstærket håndklæde

Nano Gold serum 150 ml

Guld nanopartikler er blevet kombineret med silkeproteiner og arganolie, hvilket skaber et foryngende lag, der virker mod eksterne faktorer og giver et cashmere touch med en guldglans.

Nano Shampoo han Advanced Fur Care 250 ml

Designet til skånsom rensning og baseret på funktionelle sølv nanopartikler, lindrer de irriteret hud, hæmmer lugte og forbedrer forsvaret mod tæger og lopper.

Multi-Purpose Pels & Hudpleje 250 ml

Med vores proprietære nano-sølv, beriget med aloe vera og kokosolie, modvirker denne unikke anti-kløe-formel fældning og opfrisker pelsen.

Nano-forstærket håndklæde

Behandlet med sølv nanopartikler, forvandler dette håndklæde hvert strøg til hygiejnisk rensning. Uanset om det er efter et ugentligt bad eller en daglig gåtur, er dette en blød berøring dit kæledyr vil elske.

4 på lager

Kategori: