Lick mat duo

79,00 kr.

Eat Slow Live Longer slikkemåtte Ø 21cm
Denne fine runde slikkemåtte med 2 forskellige mønstre fordelt på 4 kvarte sider giver din hund/kat en ekstra udfordring med at slikke alle lækkerierne op.
Takket være sugekopperne i bunden kan du nemt fastgøre slikkemåtten på en glat overflade, så den ikke flytter sig, når hunden/katten slikker.
Slikkemåtten er fremstillet af 100% silikone og tåler opvaskemaskine.
Sådan bruges den:
Læg slikkemåtten på en glat overflade og tryk, så sugekopperne sætter sig fast på overfladen. Smør din hunds yndlingssnack på slikkemåtten (for eksempel Taki Peanutbutter, Flamingo Pasta Deli Yumm, Truly Lickable eller Truly vådfoder).
Du kan også drysse foderpiller eller godbidder over slikkemåtten.
Brug denne slikkemåtte til din hunds/kats måltider, som belønning, som leg/aktivitet, for at undgå kedsomhed eller som en distraktion når du børster eller klipper negle eller i badet.
Slikkemåtten kan også fryses, dvs. du kan smøre yndlingssnacken på, komme den i fryseren og vupti har du en lækker sommersnack der er med til at køle hunden.

Eat Slow Live Longer: En god løsning til forslugne hunde
Alle Eat Slow Live Longer-produkter sætter kæledyrs sundhed først.
Slikkemåtterne, snack-legetøj og foderautomater sørger for, at hunde eller katte skal arbejde hårdere for at få sit foder, hvilket forhindrer dem i at sluge.
At sluge (altså spise for hurtigt eller næsten ikke tygge sit foder) kan føre til forskellige problemer, såsom vægtøgning, luft i maven, dårligere tænder og et mere presset fordøjelsessystem.
Ved at bruge en Slow Feeder eller slikkemåtte, kan du afhjælpe forslugning og afhjælpe kedsomhed hos dit kæledyr.
Eat Slow Live Longer tilbyder slikkemåtter og Slow Feeders i forskellige former og størrelser, så du kan finde en der passer netop til dit kæledyr.

3 på lager

Yderligere information

Vægt 0,150 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lick mat duo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *